In onze dames én heren kapsalon kunt u terecht voor een goed advies en een goed kapsel uitgevoerd door echte knip en kleurspecialisten voor een eerlijke prijs.

 

Lianne Sanders is al 40 jaar kapster en heeft haar sporen ruimschoots verdiend in het vak, ze heeft gewerkt als docente op de kappersschool en ze heeft als technisch adviseuse en trainster gewerkt voor verschillende bekende kappersmerken. Momenteel is Lianne ook nog werkzaam als examinator op scholen.
Verder staat Lianne bekend als kleurspecialiste, zij kan u voorzien van elke gewenste haarkleur, ze heeft ook meegewerkt aan het tv programma Looking Good waarvoor ze metamorfoses heeft uitgevoerd.

U kunt in de kapsalon ook terecht voor een metamorfose, u mag aangeven wat u beslist niet wilt maar verder gaat Lianne uw haar kleuren – knippen en föhnen volgens haar idee dat het beste bij u past. De metamorfose wordt afgesloten met een kleuradvies op make-up gebied en natuurlijk wordt deze dan ook aangebracht.

Lianne en haar team volgen diverse trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends op kappersgebied. 

 

 

In de kapsalon werken we met de producten van Artistique en Matrix. Dit zijn topmerken ontwikkeld door kappers.
Alle prijzen in onze salon zijn inclusief, conditioners – stylingproducten – hoofdhuidmassage – een goed advies en een lekkere koffie, thee, iets fris of een glaasje wijn.

Wij werken in de salon met en zonder afspraak, wilt u echter verzekerd zijn van een plaatsje dan kunt u het beste een afspraak maken.

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in onze salon.